Saturday, 27 August 2011

MY HOUSEMATE

Kini tinggal la aku keseorangan kat uma meratapi nasib yg belom pulang ke halaman uma :p Sera ngan Farra baru jee gerak, meninggalkan aku yg sedang terlantar demam kat uma, waaaaaaaaaaaaa na blk jugak :'(  Tapi takpe, besok(27/8)aku blk, bye2 KJ ! hehe


Sepeninggalan dorang, takpena na tinggal kann ape2 untuk aku, tinggalkan la nasi ke, megi kee :D hehe sory, cerewet sudahh ! Time aku demam nie la macam2 aku na suap kat mulut nie . Time demam2 nie jugak kadang2 otak bley jadik sikit sinting :D Lagi2 dok uma sensorang niee . 


Berbuka ape la agaknye aku ary nie yee, megi jee la jawabnye . Toksah da pk pasal raya, puasa pon xpenuh ade aty na raya penuh hehehe Bile sensorang niee la segala kenangan akan terkenang . Dengan tu, aku bosan dan tibe2 na wat entry sal budak uma aku :)


Akan rindu kat dorang :))




 Dorg nie bilik numbe 3

Dorg nie bilik numbe 1 



Die nie satu bilik ngan aku :) 

Selamat Hari Raya korang . Semoga raya tahun nie membawa kegembiraan korang di samping yang tersayang :) ILY and IMY alls :* 

p/s : actually entry nie semalam da siap tp disebabkan line intenet yg aku syg tu sakit sekejap terpaksa post hari nie 27/8/2011 :)  



2 comments:

  1. weheee , sempat agy update ! tulaa nanti rindu kat dorgg , sekarg pon da rindu :(

    ReplyDelete
  2. haha kann .
    saje bosan2 update laa :)

    ReplyDelete