Wednesday, 2 November 2011

MELAKA

Yehaaaaa !
Selalunye orang lepas final exam akan pegi holiday kan
konon untuk melepaskan segala ketensionan laa
tp aku pegi holiday sebelum final exam :D
Tp bagi aku , kalau na pegi holiday bila2 pon boley
tp yang penting ongkos nye kena la ade . 
Kalau takde cmane na jalan jalan kat sana nanti ..
Okey sekarang mao cerita aku punye holiday :))

MELAKA !!

Yeahhh yeahhh yeahhh na pegi MELAKA!
hehehehe 
Ingatkan dalam lukisan je aku dapat pegi tp
lukisan aku jadik kenyataan :D
Tu pon hampir2 tak pegi laa cik dila oi, 
cakap serupa paria kejap na kejap takna .
Orang yang mengajak aku pon mesti bengang sgt!
hahahaha rasakan! :P




Tadaaaaaa !
Tujuan holiday aku sebenarnye na teman 
kakak kakak dan abang abang senior aku
melawat tempat praktikal dorang , saje menyebok :D
Sambil sambil tu cuci mata :P
Holiday kami just 3 hari 2 malam je tp itu pon 
da rasa seronokkkk nye rasa mcm takna balik KJ da ..


Jumaat pagi pukul 2 lebey baru bertolak ke MELAKA, 
janji melayu kann biase la tuu ^_^
Hotel kat MELAKA memang susah na cari, lagi2 
time weekend memang sgt susah, jadik kami tidur kat rumah
kakak abang abang senior kami je . (save money :D)


SATURDAY 

Tengahari, kami ke tempat praktikal dorang sebab ade hal .. Sebelum pegi jalan
ke tempat laen tu, sempat snap picture ^_^




And then kami plan na pegi tengok kapal yang besar gedabak tu! haha Dekat2 ngan 
A'Famosa @ Bangunan Jam tu ha .. Na cari tempat parking punye la susah ! huh! 
MELAKA memang camnie yee ? hehe joke :D Then kami ke Jonker Walk! Yeahhh ! :))

* sebenarnye kami pegi ber5 - 3 girls n 2 boys tp girl kat 
sebelah aku nie, aku tak sure datang dari mane haha





Then malam tu kami terus lepaking kat Pantai Klebang :D 



Kami balik dari Pantai dalam pukul 5 pagi lebey :D 

SUNDAY

Na balik KL da :( Nta bile lagi dapat datang MELAKA lagi .. Settle semua tujuan 
kami kat MELAKA Bandaraya Bersejarah nie ! 
Disebabkan malam semalam kami pegi pantai sebelah pagi, hari nie kami pegi
sebelah petang pulak tp bukan Pantai Klebang laa . 

PORT DIKSON i'm coming !!







*kesian dia, picture dia kurang ada sb busy amek
picture kitorang jee :D


*sory kalau entry aku kali bosan sikit sebab bnyk picture je , saje na eksyen kat
orang yang tak dapat lepak ngan aku tu .. Saje na bagi KAU jeles! hahaha tQ :P