Friday, 16 May 2014

Kisah Hati

Kalau nanti aku sudah tiada,
Ingatlah, yg aku pernah menyayangimu lebih
dari apa pon.
Kalau nanti aku sudah tiada, 
Ingatlah, aku yang selalu kau buli.

Kalau nanti aku sudah tiada, 
Ingatlah, aku yang selalu kau panggil setan.
Kalau nanti aku dah tiada, 
Ingatlah, aku lah yang selalu bermanja dengan kau.

Kalau nanti aku sudah tiada,
Ingatlah, aku lah yang selalu menjadi orang ke3 antara kalian.
Maafkan aku. 

Sungguh, sukar aku melepaskan hati yg satu.
Sungguh.

Kalau nanti aku sudah tiada,
Jangan sesekali kau melawat kuburku.
Roh aku turut menangis jika terlihatmu.

Kerna, disaat aku hidup, tiada harihari aku bahagia.

Disaat hati kita bergaduh sesama sendiri,
Aku menangis tanpa pengetahuan kau.
Kerna, kau bukan yg seperti yg aku kenal dulu.

Sungguh. Aku mohon maaf.
Andai aku bersama ego melangit aku.
Aku cuma mahu kau tahu, aku terlalu makan hati 
sejak kita bekerja sebumbung.

Kadang kala aku seperti org gila. Ye gila kna kau.
Dan aku tersedar, aku masih waras.
Aku mohon maaf terlebih dahulu seandainya perselisihan 
faham kita tiada penghujung.

Selamat aku ucapkan untuk kalian berdua, H.

Tuesday, 14 January 2014

Ini Untuk Awak

Assalamualaikum .
This is what I don't want but I had to .
Sy taknak seksa diri sy, hati sy, perasaan sy .
Sy fikir kehadapan kalau benda ni jadi melarat nak betulkan balik
pon tak mampu dah , mybe harus telan dengan peritnya .
Sy minta maaf .


WEDDING KAKAK

Hai kakak adik abang
mari mari tengok ini gambar sangat 
EKSLUSIFFFF hihi
Nak share gambar sikit masa wedding kakak last year .
Last year sangat .
Last year la bulan 11 :D

Saksiiiiiiikan laaaaaaaaaaahhhhh 


upstairs : Family 9F


upstairs: family 9F but include our family is apis . (baju hitam, kenal sejak baby lagi)


upstairs : Pengantin 


upstairs : Bersama Penanggah 

Okay dah tengok gambar kan , so ? 
mari dengar cerita pula .
hehe masa kenduri tu superb busy!
gambar aku satu pon tkde , kecuali gambar famili ,
itu saje muka aku yang ada .
Seronok! first time kakak kawen , kerja dari A-Z 
buat sama sama . 
Dari barang hantaran ke goodi begs, ke kenduri kawen
semua bekerjasama . 

Dengan bertema kan color orange you! hehe color ni color 
tembak . Tahu kenapa kitorg panggil color tembak ?
Sebab mak :) Mak nak color ni .
Pengantin dh decide nak color purple or merah tapi
mak ye ye nak color ni . hehe
Mybe masa mak kawen dulu mak takpakai color ni kot .
So, nak best kan hati mak, kakak amek color ni jugak :)
Mak suka !

Maaf takbanyak nk share gmbr sbb ini gmbr yg terbaik 
ada dalam camera sendiri .
Last word, thank you so much who attend ! 

Sunday, 12 January 2014

2014

Hai 
Lama gila tak buka blog . Sebulan woooo .
erm erm kira kira setahun lebih jugak la tak buka .
 Happy new year guys :)