Tuesday, 14 January 2014

Ini Untuk Awak

Assalamualaikum .
This is what I don't want but I had to .
Sy taknak seksa diri sy, hati sy, perasaan sy .
Sy fikir kehadapan kalau benda ni jadi melarat nak betulkan balik
pon tak mampu dah , mybe harus telan dengan peritnya .
Sy minta maaf .


WEDDING KAKAK

Hai kakak adik abang
mari mari tengok ini gambar sangat 
EKSLUSIFFFF hihi
Nak share gambar sikit masa wedding kakak last year .
Last year sangat .
Last year la bulan 11 :D

Saksiiiiiiikan laaaaaaaaaaahhhhh 


upstairs : Family 9F


upstairs: family 9F but include our family is apis . (baju hitam, kenal sejak baby lagi)


upstairs : Pengantin 


upstairs : Bersama Penanggah 

Okay dah tengok gambar kan , so ? 
mari dengar cerita pula .
hehe masa kenduri tu superb busy!
gambar aku satu pon tkde , kecuali gambar famili ,
itu saje muka aku yang ada .
Seronok! first time kakak kawen , kerja dari A-Z 
buat sama sama . 
Dari barang hantaran ke goodi begs, ke kenduri kawen
semua bekerjasama . 

Dengan bertema kan color orange you! hehe color ni color 
tembak . Tahu kenapa kitorg panggil color tembak ?
Sebab mak :) Mak nak color ni .
Pengantin dh decide nak color purple or merah tapi
mak ye ye nak color ni . hehe
Mybe masa mak kawen dulu mak takpakai color ni kot .
So, nak best kan hati mak, kakak amek color ni jugak :)
Mak suka !

Maaf takbanyak nk share gmbr sbb ini gmbr yg terbaik 
ada dalam camera sendiri .
Last word, thank you so much who attend ! 

Sunday, 12 January 2014

2014

Hai 
Lama gila tak buka blog . Sebulan woooo .
erm erm kira kira setahun lebih jugak la tak buka .
 Happy new year guys :)