Friday, 26 October 2012

SPECIAL FOR YOU Part 2

Hye awak encik blog :D
Lama saya tak jumpa awak kann2 ?!
Sorry da lama tak layan awak ;D
Sebab banyak sangat kerja pastu pulak takde idea nak update ;D
Dengan presentation praktikal nya,
dengan report nya lagi . Haaihhhhh

Sebenarnya kann , hehe malu la nak cakap :$
*pipi da blushing blushing*

I nak cakap, HAPPY ANNIVERSARY sayang :*

-TIBA TIBA-

Yang ke ?? Jap! *tengah kira kira, HAHA
Yang ke 1 year 2 months :DD
Haiyooo sorry la Encik Hensem,I baru na wish :)
I malu la nak wish sebab nanti You kata
I jiwang pulak :/
Pejam celik pejam celik 1 tahun da kita kan .
I hargai apa yang You buat pada I :*
Even kadang kadang tu You buat benda yang
I taksuka! huh! 

Terima kasih la wahai Encik Hensem 
sebab belom serik dengan I lagi .
Yee I tahu I degil, tak dengar cakap You .
Tak fikir sebelum bercakap .
I minta maaf untuk 1 tahun ni .
2 bulan punya tunggu anniversary tahun depan
yee baru I minta maaf , HEHEHE

When I look into ur eyes its like 

watching the night sky or a
beautiful sunrise there's so much they hold :)

Haaaa You penah cakap macam ni dekat I .
Comel gila You cakap macam ni, yela
You jarang puji I .
Sekali puji, haa amek kau .Kembang semangkuk !!
HAHAHAHA
Selama 1 TAHUN 2 BULAN dengan You,
I belajar macam macam benda :)
And kadang I pratik kan, dan kadang I buat tak tahu je ;D
Sebab I malas nak dengar, You cerita macam style nenek nenek .HAHAHAHAHAHA

You teach me how to be a good attitude with other people. 
You help me to solves a problem with my best friends. 
You teach me how to control myself if I was angry with someone.

I tak tahu la You faham ke tidak apa I tulis ni .
I tak terrer sangat nak cakap BI macam orang laen tapi
I try :)
If You rasa You faham, makna nya I terrer la BI kann2 ;O
HEHEHE

* eh! kenapa macam nak sedih sedih ni pulak ? :/

I macam rasa, semalam 25Oct2012 is the first our anniversary :)
Kannn :) sebab I happy gila .
Tak penah penah I gelak besar dengan You semalam .
Even I kena awal balik rumah pon, I tak fikir langsung :*
Hmmmm :) 
Thanks again happy kan I Encik Hensem ;)

Last word from me, sayang You Encik Hensem ! :)

Thursday, 25 October 2012

Salam Aidiladha

Selamat Pagi !!!

Selamat Hari Raya AidilAdha
:*
Takde masa nak updated blog, ,maaf ^_^

Awak awak saya nak cakap ni, maafkan salah silap saya yee ?
Halalkan makan minum saya selama ni :(

Raya haji tahun ni tak berkesempatan 
nak tengok lembu dengan kambing dekat surau .
Akibat busy sangat dekat uma .