Tuesday, 12 February 2013

Click !! Click !! Click !!



Taraaaaaaa !!!!
This is my siblings .
We called it F .
Sebab, nama kami bermula dengan huruf F selepas Nur :)
Saje share gambar dengan uOlls semua ;D

Agak teruja sikit sebab dapat pegang bendabenda yang kami pegang tu!
Masa ni dekat rumah pengantin perempuan aka Kak Anem ..
At Seremban 2 ...












:D tengs .

Saturday, 2 February 2013

The people I'm missing

Hye , Assalamualaikum.
Tak jawab dosa, jawab dapat pahala :)
Happy New Year, kihkihkih
Dah sebulan lebih baru nak wish new year, apalah aku ni .
Sorry awak, laaaaaama sangat kita 
tak tulis dekat blog . 
Kita tak busy, cuma kita tak berapa nak rajen
sebab takde idea, idea kita dah kena culik ;O

Cepat sangat rasa masa berlalu .
Pejam celik dah sampai bulan February .
Dan lagi 2 months me at Kelana Jaya .
Lepastu .... Hurrraayyyyy! 
Banyak yang berlaku antara Disember tahun lepas
dan January tahun ini .
Saya mengharapkan February akan menjadi
bulan favorite kita ;( Hope so .

Awal-awal bulan dah ada suprise dengan kawan-kawan .
Tadaaaaaa !
Takyah nak tadaaa sangat lah dila .


Kita rindu dia, dan kita jumpa dia semalam
2 February 2012
Sekejap jumpa dia .
Kita tak balik Damansara, sebab tu tak boleh jumpa 
dia dekat sana .
Ini sebab baik budi bicara Irfan amek kita 
dekat Kelana Jaya taw ;D
Lepak dengan ex-staff Brands Outlet ..
Haaa ada satu lg gambar nak tunjuk . 
Excited gila jumpa diorang :D


Haaaa itu saje nak tunjuk ..
Bye . Night :)