Monday, 22 August 2011

I misss my friends :*

Baru 3 hari dorang bergerak ke kampung halaman masing masing tp aku da rindu kat dorang . Ohh kalau la dorang taw aku rindu kat dorang :)) Miena, Zack, Shazz, Tira, Erin, Kay, Ieja, Tomok, Acabad, and Wan :D Last day kitorang jmpe sebelum masing masing balik jumaat baru baru nie 19 Ogos 2011 iaitu last paper final exam . Malam tu kitorang buat BBQ without Kay :D Bes sangat walaupon time tu hujan lebat sangat . Aku bukan na cite BBQ tp aku na cite pasal aku rinduuuu kat dorang . 

Kat sini aku akan selitkan gamba kawan kawan aku :)

MIENA :)

Name die Che Hasmina Bt Che Hasim :) Die budak Kelantan :D Bes kawan ngan die sb kepala otak die tak macam org 21 tahun . Org die comel2 walaupon aku tak penah bg taw yg die nie sebenarnye comel :D hahaha Last day jmpe die ary sabtu ( 20 Ogos) aku sempat hantar die ke stesen putra bersama Shazz and Akil :) Last day jugak kitorg buka puasa samasama . Sekarang rindu na denga die marah2, rindu na denga die bercakap , rindu time die kacau aku dulu , rindu kat die walaupon baru 3 ary die balik kelantan :'(

ZACK :)

Nie kawan aku yg kedua name die Nur Zahidah Bt Zulkifli . (sory kalo aku eja name ayah kau salah) :D Die drpd Langat , kann Zack ? Kalo org tak kenal die msti org kate die nie sombong and asyek na moody jee . Same la cm aku sebelom aku betul2 knl die . Die happening sebenarnye . Jarang na tgk die masam mencuka . Otak die kadang2 gila jugak . Last day jumpe die time BBQ kat uma Tomok . Die blk ary sabtu tp tak sempat pon na peluk cium die . Die blk tengahari dengan keadaan tergesa gesa . Miss die :'( 

SHAZZ :)

Hey budak kecik ! Name die Nurshazlyana Bt Kamarzaman . Die baek, suke denga luahan aty org . Die cm kitorg jugak kepala sume sepesen jee . Tp kepala die jendul, kitorg tak ekk . haha Last day jumpe Jumaat lepas anta Miena kat stesen putra (20 Ogos). Die blk sabtu ptg kot tak sempat na jumpe sb aku kua time tuu . Die stay kat Shah Alam jee pon., dekat pon cm ssh jee na jumpe sebelom buka kolej nie . Na tgk die gelak tak bersuara ;) haha pelik ann, tp tula kenyataan nye sal die .Die bermurah aty bagi kitorg pinjam duet die yg bnyak tu :D Tengs Kawan :* Miss u :* :*

TIRA :)

Comel ann die pakai baju kurung ?? Walaupon die tak penah pakai depan aku tp aku dapat bayangkan cm ane muke die :p Die, Athira Hida Bt ......... ehh aku lupe la name ayah kau , sory :D Aku suke denga die gelak , die gelak cm ... haha kelakar . Aku sorg je bley bayangkan cmane die gelak . HAHA die suke bercerita . Sama ada pasal die, kawan2 lame die . Last day jumpe die tadi (22 Ogos) die teman aku tdo seary . Die gerak ptg kol 3 time hujan pulak tuu . huh ! Risau . Da la drive sorang2 :( Die teman aku tgk movie seram semalam, sampai tergelak gelak pdhal movie seram tuu , nmpk sangat kepala otak die gila2 ann ? Cm nie la kawan aku :) Tp belom cukup 24 jam aku da rindu die . Die stay Ampang jee .

ERIN :)

Name of this person is Iryna Idris . sory la aku tak penah amek taw pasal name penuh kau . Die budak Jerantut, Pahang ann ? hahaha walaupon die ag tua drpd aku, tak penah terlintas aku na pggl die kakak :p Stat kenal die time dlm kelas teori jee sb kitorg apartment laen2 . Die seberang sane, aku seberang sini, haa laen kann ? haha Die sorang yg cmane yee ?? Yg aku taw die suke gelak , die seorg yg pemalu . Sampai na lpk ngn kitorg pon takut2 . Die comel :O hehe Last day jumpe die time BBQ jugak mlm tuu . Then ary semalm (21 Ogos) die blk Pahang . Bile da sampai pahang, bebel kate bosan kat aku . HAHA tu la padan muke sape suruh blk awal2 . kann da takde kawan :p Die baek . Tu jee aku na ckp pasal die . Miss u Erin :*

KAY :)

Die budak Pahang jugak tp tak sure belah mane . Die sekampung kott, sebilik, serumah dengan Iryna Idris . Haa mule aku na bercerita pasal die niee . Name die Nurul Fatihah tp name ayah die aku kureng taw la pulak, sory Kay :D haha Die nie kalo korg na taw, pemalu ya amat SUBHANALLAH . Tak terkata malu die . Orang baru kenen2 kan sikit muke da blusher2 merah2 gitu . Na ajak lpk nie, kate malu la ape laa . Agaknye die nie xde hidung kott . haha Sumpah die nie malu tahap gaban ! haha sepesen la tuu ngn Iryna Idris tuu . Malu sgt, ape yg die malu sgt tu aku pon tak taw le . Time BBQ tu die tak join, katenye MALU ! okey,fine . Last jumpe die ary Jumaat betul2 lepas final exam . Miss jugak laa :*

IEJA :)

Aku kawan ngan die stat form 4 tgh tahun , masuk tahun 2011 nie da 3 tahun lebey la kott . Sikit banyak aku taw la perangai die cm ane . Name penuh die Siti Khadijah Bt Mujahidin . Die suke bg aku nasihat kalo aku ade masalah . Die suke bercerita jugak pasal kawan2 die yg tak pernah aku jumpe tuu, pasal abg2 die yg tak penah aku knl rapat tuu . Pasal family die yg aku tak dapat na bayangkan tuu .  Tp bess, denga pengalaman family kau :* Die merangkap teman sebilik aku, sekatil, serumah, sume seeee le . haha Die jarang lepak ngn kitorg . Kalo aku takde duet or mknan die akan share ngan aku :)) Tp time BBQ die ade la join kitorg . Last jumpe die ary sabtu . Die blk ptg da na dekat berbuka . Mase tuu aku kua tak dapat na jumpe die wat kali terakhir :'( No say good bye . Bile IM ngan die tadi rase cm die duk jauh jee padahal die dok Kota Damansara . Dekat sgt ngan uma aku . hahaha Miss die :*

TOMOK :)

Name die takde sangkut paut pon ngn name Tomok and takde kena mengena ngan Tomok New Boyz tuu . haha Name betl die Zulhaifitri Bin Amil (betul ke eja name kau cam tu?) haha sory kalo salah . Die nie, hahahaha sumpah kelakar ! Try cubit puting tetek die komfom die jerit cam pondan . hahahaha kelakar doe ! Yang kelakar tuu la aku miss :'( Body da cantek, jerit pulakk cm tuu hahha sgt2 kelakar . Last day jumpe die time BBQ jugak sb sabtu tghari kott die da gerak blk jumpe awek kesayangan kat Johor . ehhh kau bukan blk Johor ke ?? hehe sory . Kau tak penah na serius samada kau dlm kelas teory atau pon lua kolej . Agak miss jugak la kat kau :) 

ACABAD :)

Orang Perak mali .. hahaha Let me introduce u our second hero in our team . Ashraf Badrum name die tp aku tak taw la name ayah kau hehe sory too say :D Die serumah, sebilik , ape lagi ekk ? Rase nye tu jee la kott ngan Tomok . Die pendiam kott sb time kitorg lpk dok gelak2 die sorg jee diam layan fon die . Orang sume dok gelak cite2 die diamm je cm org mati bini . hahaha Ape ag ekk pasal die ? Last day jumpe die ary sabtu mlm . Sempat jugak la lpk ngan die . Muke die ngan Zack cm muke org takde perasaan . hahaha Miss na lpk ag ngan kau :))

WAN :)

Hahaha saje je letak gamba die yg nie . Nampak comel and muda :p Dengan tak pakai baju naek basikal, elok sgt la tuu . HAHA okey die Wan Azren Bin Abd Kadir . Die drpd Klang . Die kepala otak pon gila daripada kitorg . Kalo na bahan org, pggl la die . Die meme suke bahan org . Kuat gelak , kuat menganjing org . HAHA ape ag yg kuat ? Die nie kalo da jumpe Tomok tu da cm laky bini, asyek bersame jee, jeles aku . Aku ngn mmbe yg laen takde pon cm tuu :p Kalo die gelak SUBHANALLAH , gegar Syed Bistro yg kitorg lpk tu taw . Sume org pndang kat meja kitorg . hahaha Die kepale otak pon gila jugak . Jarang nmpk die serius . Kalo time tgh marah jgn tegur die . abess sume . Die sesuai jadik abg kepada kitorg2 . Last jumpe die ary Jumaat mlm lps BBQ , masing2 blk uma . Miss na lpk ngan kau ag :)

Demikian la tadi 10 orang yang bertuah menjadik kawan2 aku . Korang sume nye bes2 ! Da lame tak lpk sesame kann . Before final da tak bley lpk sama sb na fokus kat study . Abes final tak bley jugak sb sume fokus na blk uma :'( Tinggal aku sendiri kat kc yang terumbang ambing nie :'( Na nanges da cite pasal korang . Rindu sgt na lpk sesame ag . Last aku na cakap , ily and imy tuk 10 orang kawan2 aku tadi :* :)  <3








5 comments:

  1. yess . sumpah rindu korang . :"( lagi 19 ari . haisshhh ..lame lagi . tomok ensemm laa . weng . hahaha xleh tahan nk gelak . hahaha . ily dila si dillot :D terima kasih <3

    ReplyDelete
  2. erin & jujai : Tomok hensem ann ? aku amek dlm FB die . xnmpk cam die . nmpk kemas jee . :))

    ReplyDelete
  3. hahahah rambut tepek . ? hahaa ensem laa wook :D

    ReplyDelete
  4. hahha yee, rmbut tepek :)
    sesuai tuk die .
    hensem ann die time nie .
    fes2 aku na cari tuu, ingat kan mmbe die ann, tgk betul2 die rupenye .
    hahaha

    ReplyDelete