Monday, 31 December 2012

SPEECH

Assalamualaikum !
Kali kedua update blog memalam cenggini
Jeng Jeng Jeng .......
Bosan bosan duduk rumah, buat lah something yang berguna
yee dak ? :D

Saya suka dok kira kira umoq ni
Dari umoq 18 sampai la ni 20 y/o
Tak tahu lah kenapa,fikir makin lama umur makin meningkat
Perangai still sama
#MUHASABAH DIRI, hmmm
Nothing special in this year (2012) for me
 unless there is a loved one in sight .
- Able to know who can make me happy .
- Many problem in this year .

Hajat yang belom tercapai untuk tahun 2012 ni :
- Kata nak buat lesen kereta tapi
nta, berzaman . Pakai duet sendiri,koyakk der!
- Result semester takde pon menaik :( 
mendatar jee dari semester lepas . 
- Nak pergi VACATION dengan kawan kawan 
tapi
mak tak bagi , aduhaii sedih :(
emak cuba mempraktikkan anak dia seperti umur 12 tahun .

And I hope, for next year (TOMORROW) hehe
apa yang dihajati tahun sudah tercapai .
- Semoga saya sihat selalu dan dikelilingi orang tersayang .
- Semoga saya lebih fokus dekat study, last sem da :(
- Semoga Allah merahmati hidupku sekeluarga :)

Haihhhh sudah la, tak mau tulis banyak .
Nanti orang bosan nak baca :D
bye ! 

GOOD BYE 2012
and 
WELCOME 2013



No comments:

Post a Comment