Friday, 11 January 2013

Finale sad .

Assalamualaikum .

Semua bermula daripada I . I yang memulakan salam perkenalan antara kita .
Kita satu kolej, satu apartment rumah .
Setiap hari taksah kalau tiada meseg dari You . Setiap hari , kita cuba kenal hati budi masing2 .
Time running very faster .We do not realize we are becoming more closely .
At the same time, I know you in relationship . My heart saying I'm just saw you is my hero in future .
Everyday, we meet , we date, we watch movie together . Doing all things together .
Many memories of us together .

Not every relationship will be beautiful .
When every day we fight, you only gave in . Never blame me even that is my fault .
Every time, I wish in my heart, I don't wanna lost You . I swear .
Every time before I sleep, I selalu berdoa untuk You , untuk kita . And I berdoa I tak hilang You .
You are strong man . I tak penah nak tahu macam mana hati you . Perasaan you .
I always make You trouble of my perangai semua .
And You always try make me happy even your heart sad . I know .

You tak pernah cerita pada I about your problem .
Because you don't wanna make me worries .
When I'm in problem, you tolong I . Bagi nasihat pada I . You were like my personal pakar motivasi .
Dua hidup yang dah sebati, tidak semudah itu untuk dileraikan .
Jodoh bukan pada tangan manusia . I tak salah kan You sorang tapi I salah kan kita berdua .
I salah juga .
Ramai orang kata, what past is past . But for me, my past is my future untuk jadikan pengajaran .

Kenangan . Bila dah sakit hati, kenangan tu pon kita takna ingat dah .
Siapa yang nak kan perpisahan kan ?
And yes, nak taknak saya kena berjumpa dengan En.Perpisahan juga .
I try . I try to forget You .
I'm sorry lukakan hati You .
I dah takde makna dalam hati You .
Thank you for everythings You have done for me .
I return back Your heart .





No comments:

Post a Comment