Friday, 7 December 2012

Amazing, I can do it!

Selamat malam Hensem, Cantik & Comel :)

Wooooo macam first time pulak saya update entry
pada malam sebegini :D
Malam malam cenggini la , kadang kadang idea timbul
macam ikan kat parit tu timbul . plupp!! ehhehe
Last my update is about My hensem tapi entry kali ni
tak mau cerita pasal dia .
Kita tukar title laen pulak .

Macam mana nak mula cerita ni pon tak tahu la .
Haaa macam ni la,keputusan yang saya buat ni takde la terburu buru sangat tapi disebabkan hati kata 'AMEK LA , AMEK LA'
saya pon dengan iklas nya amek .
Amek apa ??
Amek order laaa . HEHE 




First time dalam hidup saya taw buat order untuk orang .
Selama ni buat saje suka suka , 
yeela, benda senang nak buat na takut apa kann .
Yee memang senang bagi orang yang selalu buat .
Tapi bukan orang macam saya :DD

Saya namakan dia APAM POKALDOT 
hihihi padahal tu memang nama dia pon ;p
Hushhh takut sgt hari tu tak jadik sebab kita buat 
untuk orang kan mesti la nak yg perfect! XD


Taraaaaa taraaa!

Haaaa yang ni special case . hihi
Laen pulak cerita nya ni .
Ini sebenarnya takde pon orang order tp
just untuk suka suka ,

Adek kesayangan kita tu haa suruh buat .
Haihhhhh nampaknya dia suka makanan2 pastry ni macam saya :p
Tengok la, hiasan pon hiasan kanak2 :DD
Naseb baek la kakak nya ni rajen na buat .
Dapat resipi ni pon daripada buku Barbie dia 
hihi 

Okey la, gtg . Malam da ni .
otak da mula slow :D
Good Night lover! :)





No comments:

Post a Comment