Saturday, 7 April 2012

MEMORY RESERVE

Assalamualaikum :)
Last entry 26 MARCH 2012,
hari ni 7 APRIL 2012 .
Kira2 lama la jugak .
Since masuk sem3 ni busy je memanjang
sampai na study pon kadangkadang malas 
sebab penat .
Dengan keadaan aku yang tak sihat dekat seminggu ni
lagi malas na update blog, cek email semua :D
Sekarang musim demam kan, 
aku pon da berjangkit. huh!
Orang perempuan bukannya gedik takna makan ubat,
tapi saje na menggedik ^_^
Kena paksa banyak kali suruh makan baru na makan :)
Saje na manjamanja :*


Demam, demam jugak .
Kelas kena pegi siang ke malam .
And , 5 APRIL 2012 last class untuk pra-praktikal 
[COMMERCIAL CLASS kami panggil] .
Lepas ni takde da balik kelas malam :'(
[will be missed]
Rindu na lipat chair cloth, cuci cutlerys, 
gurau senda dengan MISS AMY:)
Takde da amekamek picture lepas briefing :)
Tak merasa jadik server, steward :)








[ Dalam kelas with my group and kitchen group]



[ bergambar dengan Chef Zul and Sir Elias, FORMAL]

[HURAAYYY!]

Last day untuk Commercial Class :)
Happy amek picture untuk kenangan :))
Taktaw na kata pa da .


Next .....


Memandangkan hari tu kami last day,
aku punya MOD ada buat something untuk batch kami .


[ kak wangiiiii ,haha]

[ naimmmmmmm ,haha]


Malam selepas kelas .
Ada lagi agenda lain, main balingbaling pulak da .
hahaha
Aku kena celet kek kat muka tp sayang,
takde gamba :DD
Okey na cerita ni je sebab not in mood lagi . 
Tulis entry ni pon, kanan kain tuala lap hinguss ;pp
Kiri, Vicks .
Haduiii da macam orang sakit kuat, haha


Tengs for reading yaa !

No comments:

Post a Comment