Sunday, 23 October 2011

Hajat Tercapai =)

Huii huii huiii :)
ahaks !
Sebelom nie ade satu entry aku pasal 
duet PTPTN masuk kann2 
Tapi entry aku kali nie na cite pasal 
PTPTN jugak tp duet kuar pulakk heeeee
Tak suke tak suke tp
terpaksa suke jugak sb nie da tersimpan 
lame dalam hati na beli taw :(
Lepas jee aku dapat taw duet PTPTN da masuk, 
aku bersama ngan budak uma plan 
shopping kat TS , 
kebetulan dorang pon tgh masyukkk
memang aku ade geng laa na joli sakan !
kuangkuangkuang
Kebetulan pulak mase tu hari Khamis and
housemate aku ade yg takde kelas petang
so, boley la join aku :D
Denga cite macam ramai je ann
padahal yg pegi nye 3 orang jee !
hampehh !
Biase la janji melayu memang cm gini :P

Husshhhh bes nye tgk barang barang cm gini 
time ade duet .
Cube kau tgk time kau tgh sengkek, kering,
tak berdeuet langsung,
cm mane perasaan kau ?? huh !
Sukar di gambarkan cam ane la aku meratapi
sambil memegang barang yg aku gila sgt tu 
heeeee

budak nie nanges comel laa
kalo aku yg nanges ?? hehehe
Okey, da boley stop cite pasal nanges da :D
Cite pulak ape yg aku beli yee :))
Wey org kalo da gila satu bnde tu sanggup
harungi ape2 cobaan yg datang taw :D
Macam aku !
Walaupon hujan lebat gila punye , 
ade hati ag tu na round2 kat BB ..
Yang dua org tu terpakse la ikut na takna kan .
Lepas da penat round kat BB,
try cari kat TS pulak ..
*weeeeeee*
Da jumpe ! 
Alhamdulillah :))
Penat belek membelek , 
Penat jugak cek itu ini , 
akhir nye aku beli satu handbag comel :))


Aku tak suke color merah tp
aku kena beli color merah jugak
sb color merah nie la color yg paleng
cantik & nmpk comel :D
Harga cume RM 40 je !
Bile da bnyk duet, RM40 tu da macam 
RM10 je bg aku :DD

Second item
Tadaaaaaaaaa :)


Aku suke color die .
Wane wani :))
Tp color die da luntuh sb basuh hari tu :(
Baju nie ade kat kedai TS otw g BB .
Nampak jee baju nie terus try & pegi bayar . 
Da tak kisah housemate aku kata da time nie :P
Tu la aku punye gila , 
tak suke denga nasihat orang .
Alik alik round kat BB, jumpe cm gini
tp harga ag murah , 
Nyesal beb ! Ala takpe
beza RM5 je pon (kata kata orang kaya hahaha)

Aku gile tp sekurang kurangnye
gile aku tak kacau org 
&
tak pinjam duet orang tuk aku 
p shopping :))



6 comments:

  1. handbag tu lawa laa ! pinjam ? hehe :D
    akak, ta ad apa2 ke untuk saya ? tangan kanan ase gatal semacam aje, mcm ad org nk bg hadiah aje :P

    ReplyDelete
  2. kalo handbag tu xlawa xde nye akk beli la cik hana oi :D
    eh cmtu pulak yee , kalo tgn kanan akk yg gatal ape pulak mkne nye yee ?? hehe

    ReplyDelete
  3. shopping bergantung kpd keperluan...

    ReplyDelete
  4. Tengs ingatkan sy sekali lagi man :)

    ReplyDelete
  5. ayokkk. man da b'pesan tu kak. ta jdk nk garu tgn kanan akak tu :P

    ReplyDelete
  6. haha garu la tmpt laen, mybe kalo garu tmpt laen, bnde laen pulak yg dpt nye . hehe

    ReplyDelete